Oana Ozmen (PNL), de Ziua Mondială a Eficienţei Energetice: Îmi exprim încrederea că vom reuși să actualizăm legislația în domeniul eficienței energetice

Ziua Mondială a Eficienţei Energetice se sărbătorește pe data de 5 martie, anunță pe pagina de Facebook Oana Ozmen, deputat PNL București. Pe această cale, ea reamintește de importanța eficienței energetice, care are beneficii multiple atât pentru operatorii economici, cât şi pentru consumatorii de energie.

”În fiecare an, pe data de 5 martie, sărbătorim Ziua Mondială a Eficienţei Energetice. În acest mod, ne propunem să creștem gradul de conştientizare asupra consumului responsabil și sustenabil de energie”, precizează sursa citată.

Astfel, pe tot parcursul activității parlamentare, deputatul PNL s-a implicat în conceperea, promovarea și implementarea proiectelor privind eficiența energetică.

  • ”A fost votat în Parlament Plx nr. 142/2022, proiect inițiat de mine, care modifică OUG 18/2009 privind performanța energetică a blocurilor de locuit și care a urmărit îndeplinirea jaloanelor stabilite prin PNRR privind includerea în cheltuielile eligible, cum ar fi: termoizolarea planșeului, înlocuirea și izolarea podurilor neîncălzite și a șarpantei, înlocuirea lifturilor în integralitate sau a componentelor acestora pe baza raportului de specialitate”, afirmă deputatul.

Pentru a marca Ziua Mondială a Eficienţei Energetice, Oana Ozmen a organizat la Parlament evenimentul „Viitorul energiei, în viziunea copiilor – un exercițiu de eficiență energetică – Ediția a II-a”.

La eveniment au participat Domnul Christian Plate, Însărcinat cu Afaceri al Ambasadei Republicii Federale Germania în România și pe Excelența Sa, Domnul RIM Kap-soo, ambasadorul Republicii Coreea în România.

”În continuare, îmi exprim încrederea că vom reuși să actualizăm legislația în domeniul eficienței energetice printr-un dialog permanent cu specialiștii din Guvernul României, reprezentanții asociațiilor din domeniu și cu cadrele universitare”, conchide sursa citată.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare