Octavian Jurma, medicul „vedetă” din pandemie, vrea să fie europarlamentar: Candidez independent, dar nu singur

Pe modelul medicului Tudor Ciuhodaru, doctorul Octavian Jurma, specialistul născut în vremea pandemiei își anunță candidatura la alegerile europarlamentare. Epidemiolog, infecționist și expert în statistică medicală, Jurma a fost unul dintre militanții pentru restricții dure în vremea stării de alertă. Medicul timișorean anunță că va candida independent și vrea să se întâlnească în mai multe orașe cu susținătorii săi, scrie realitatea.net.

„Scopul meu este simplu. Să obțin sprijinul Uniunii Europene pentru a menține accesul românilor la servicii esențiale în următoarele domenii: sănătate, educație și siguranță. Mă aflu pe baricadele societății civile de patru ani.

Candidez independent, dar nu singur. Am descoperit că acțiunea în slujba unei viziuni mai mari decât mine este terapeutică. Vă întind deschis mâna pentru a face ceva împreună pentru țara noastră. Vreau doar să vă mulțumesc că ați fost alături de mine în demersul meu civic în slujba sănătății publice. Sper să fiți alături de mine și în demersul meu politic în slujba sănătății noastre”, a transmis medicul, în mesajul în care și-a anunțat candidatura.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare