Olguța Vasilescu, despre Victor Ponta : Să se uite în frigider, acolo are urările noastre

olguta vasilescu PSD

Lia Olguta Vasilescu a declarat, sâmbătă, că  fostul premier Victor Ponta, ar trebui să se uite în frigider ca să gaseasca acolo mesaje de la social-democraţi, dupa ce Ponta a afirmat că are telefonul plin de mesaje de la PSD-isti.

„Tragic e că un partid care a luat 20% trece la putere și un partid care a luat 40% trece în opoziție. Cum s-a întâmplat asta? Prin trădarea lui Victor Ponta (huiduieli în sală). Aşa merită. Ne spune că are sute de mesaje de la pesediști. Eu zic să se uite în frigider că acolo are urările noastre”,a declarat Olguta Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu i-a amintit lui Victor Ponta şi fabula lui Grigore Alexandrescu- „Toporul și Pădurea”.

„Și dacă tot îi plac fabulele lui La Fontaine, aș vrea să îi aduc aminte de fabula lui Grigore Alexandrescu- „Toporul și Pădurea”: Un bătrân merge să taie stejarii din pădure și nu poate pentru că toporul nu avea coadă, dar găsește un stejar dispus să dea din trunchiul său pentru a se face această coadă de topor. Cu cozile de topor și cu echipa lui Barna, acest domn înalt ca bradu…și mai era ceva ca gardul, dar nu îmi aduc aminte ce, care s-a oprit cu educația la clasa a VII-a, ne vorbește despre meritocrație. Aceștia oameni au dat guvernul jos. Și ei trebuie de marți să vină la guvernare”, a zis Olguta Vasilescu.