Olt: Un tânăr bănuit de şantaj, reţinut după ce a fost prins în flagrant

Un tânăr bănuit că ar fi şantajat un bărbat în vârstă de 29 de ani şi astfel ar fi obţinut de la acesta circa 32.000 de lei, a fost prins în flagrant şi reţinut după o acţiune a poliţiştilor din Caracal, desfăşurată sub coordonarea unui procuror de la unitatea de parchet din localitate, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Persoana reţinută este un bărbat în vârstă de 24 de ani, din judeţul Dolj, iar infracţiunea pentru care este cercetat ar fi fost comisă în ultimele două săptămâni.

‘Din cercetări a reieşit că, în perioada 31 august – 14 septembrie, bărbatul, folosindu-se de o reţea de socializare, ar fi ameninţat, cu acte de violenţă, un bărbat, de 29 de ani, în vederea obţinerii de foloase materiale. Acesta este bănuit că ar fi primit de la persoana vătămată aproximativ 32.000 de lei. La data de 14 septembrie, a fost realizată o prindere în flagrant delict, asupra tânărului fiind descoperiţi 990 de lei’, a precizat sursa citată.

Tânărul reţinut a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt. AGERPRES / (AS – autor: Cristina Matei, editor: Marius Frăţilă)

Sursa: PRESSONLINE