OPERAȚIUNEA ”A DOUA SUFRAGERIE” la SIE / Puciști din PSD, oameni din structurile de informații și din PNL, la întâlnirea de taină cu directorul SIE

pucisti-din-psd-la-intalnirea-de-taina-cu-directorul-sie
sursa foto: captura Antena3

Jurnalista TV, Alessandra Stoicescu a prezentat, miercuri la emisiunea 100 de minute de la Antena3, care au fost invitații de marcă ai întâlnirii de taină pusă la cale de directorul SIE, Gabriel Vlase.

Pe lângă Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, au mai luat parte la „a doua sufragerie”, cum a fost numită întrunirea, Marian Neacșu, Robert Cazanaciuc, dar și mai mulți liberali, printre care și Alina Gorghiu.

Marți seară a avut loc o întâlnire interesantă pentru a analiza eșecul Operaţiunii Valiza, a anunţat jurnalistului Adrian Ursu. Conform sursei citate, la întâlnire au participat oameni din structurile instituțiilor de securitate națională şi chiar politicieni.
Potrivit jurnalistului Adrian Ursu, s-a discutat despre eşecul Operaţiunii Valiza, care nu a reuşit să deturneze atenţia publică de la scandalul Toader-Lazăr, dar s-au făcut şi planuri de viitor.

Printre aceștia îi regăsim pe generalul Pahonțu, şeful SPP, generalul Predoiu, fostul şef operativ al SIE, și Gabriel Vlase, directorul actual al SIE.

  • Alături de aceştia s-ar fi aflat persoane din serviciul de informaţii al Armatei, dar şi mai multe persoane din Ministerul de Interne.

Într-o interveniție la Antena 3, în emisiunea 100 de minute, deputatul PSD Robert Cazanciuc a confirmat întâlnirea, și a declarat că acea întâlnire a fost „aproape” publică, deoarece au luat parte la ea mulți oameni.

sursa: Antena3