Opinia personală a unui senator al României legată de Referendumul pentru Familie: Decizia de astăzi construiește lumea de mâine!

Senatorul Florin Cârciumaru, printr-o postare pe pagina s-a de socializare, și-a exprimat opinia personală legată de Referendumul pentru Familie, ce va avea loc în acest wekend – 6-7 octombrie.

Vă prezentăm în continuare punctul de vedere legat de evenimentele ce au precedat acest referendum cat si pozitia personala a presedintelui Comisiei pentru administratie din Senat, Florin Cârciumaru:

”Decizia de astăzi construiește lumea de mâine!

Florin CarciumaruÎn ultimele zile, am observat, cu părere de rău, foarte multe materiale și mesaje denigratoare și instigatoare la ură și dezbinare din toate părțile, atât de la cei care boicotează Referendumul pentru familie, cât și de la susținătorii acestei consultări.

Toate aceste sentimente și acțiuni negative se pot rezolva pașnic doar mergând la vot sâmbătă și duminică.

România nu este singura țară din Uniunea Europa care supune unei dezbateri publice acest subiect.

Pentru sănătatea societății noastre este esențial să clarificăm noțiunea familiei pentru ca astfel de contradicții și disensiuni să nu mai apară. Noi, cetățenii, nu trebuie să rămânem ancorați în aceleași probleme. Putem să le rezolvăm odată pentru totdeauna.
Referendumul este forma cea mai reprezentativă de consultare a populației în democrație, iar noi, românii, ne-am câștigat aceste drepturi după Revoluție. Am câștigat dreptul de a merge la vot, indiferent de opțiunea fiecăruia.

Mă adresez dumneavoastră în calitate de simplu cetățean, în calitate de român care dorește instalarea normalității și în țara noastră.

Această consultare publică nu este despre investițiile din Sănătate, Educație sau infrastructură rutieră, este însă cu totul altceva. Este o altfel de investiție, a societății în care vor trăi viitoarele generații. Referendumul este despre noi, oamenii. Dacă trei milioane de români au cerut să fie clarificată prevederea legată de căsătorie în Constituție, prin eliminarea cuvântului “soți” și înlocuirea lui cu expresia “dintre un bărbat și o femeie”, de ce trebuie să fim atât de revoltați? Totul are o rezolvare legală și democratică.

Vă asigur că modificarea articolului 48 din Constituția României nu este inițiativa Coaliției de guvernare sau al unui partid, este un demers de bun-simț inițiat prin mijloace cinstite și democratice de toate cultele creștine din România.

Acest Referendum nu este despre politicieni și nu ascunde nimic în favoarea vreunui partid. Referendumul este despre noi, despre educația copiilor și nepoților noștri.

Eu merg la vot și vă îndemn și pe dumneavoastră să faceți la fel!
Voi vota nu împotriva cuiva, ci pentru familia firească!

Îmi doresc, la fel ca alte milioane de români, să susțineți familia compusă dintre un bărbat şi o femeie.

Decizia de astăzi construiește lumea de mâine!” a precizat senatorul pe pagina sa de facebook.

https://www.facebook.com/florin.carciumaru.37/posts/278426666123796

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare