Orban: Am purtat discuții, purtăm discuții și o să purtăm discuții în continuare cu cei de la UDMR

Președintele PNL Ludovic Orban spune că a purtat, poartă și va purta încă discuții cu UDMR pentru susținerea moțiunii de cenzură.

„Am purtat discuții, purtăm discuții și o să purtăm discuții în continuare cu cei de la UDMR și îmi exprim încrederea că parlamentarii UDMR vor face ceea ce își dorește electoratul care i-a votat, vor acționa în conformitate cu voința electoratului maghiar. Vă dau numai un exemplu, chiar domnul Hunor a prezentat opiniei publice un sondaj de opinie, comandat de UDMR referitor la opțiunile cetățenilor români de etnie maghiară, în care cota de  încrederea lui Liviu Dragnea era de 4%.

Eu nu cred că votanții UDMR-ului și-l mai doresc pe Dragnea (..), dimpotrivă, sunt convins că nu îl mai suportă, exact cum probabil mai mult de 85-90% din populația României nu îl mai suportă pe Dragnea și ar vrea să pună punct acestui regim nenorocit care face un rău imens României. Eu mă aștept ca parlamentarii UDMR să acționeze în conformitate cu voința și cu interesele cetățenilor care i-au trimis în Parlament”, a declarat Orban.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare