Orban, avertisment către puciști: Orice atac din interiorul PNL împotriva PNL riscă să producă consecințe extrem de negative

Liderul PNL Ludovic Orban le-a transmis un mesaj colegilor săi din partid care contestă actuala conducere.

„I-am anunțat pe colegii mei că începând de astăzi, orice atac din interiorul PNL împotriva PNL riscă să producă consecințe extrem de negative asupra percepției publice a PNL care vor fi mult mai greu de îndreptat pentru că ne așteaptă alegerile. Orice atac care vine din interiorul partidului este un atac care duce la consecințe negative pentru percepția publică a PNL și riscă să înrăutățească performanțele partidului.

  • Chiar dacă în interiorul partidului sunt omul care am acordat libertate de exprimare deplină fiecărui membru al partidului, ca președinte al partidului sunt omul care sunt deschis de dimineață până seară comunicării directe cu membrii PNL, indiferent dacă au sau nu funcții și indiferent ce funcții au la nivel național și la nivel județean.

Nu voi mai accepta niciun atac din interiorul partidului împotriva PNL, împotriva deciziilor PNL și împotriva conducerii PNL. Avem un statut pe care îl voi aplica în integralitate după litera și spiritul său”, a declarat Ludovic Orban.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare