Orban, despre amendamentele depuse de PSD la buget: Vor urma procedura parlamentară.Ele vor urma procedura parlamentară.

Orban Presedinte Camera Deputaților
Foto: facebook.com/ludovicorban

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a declarat, miercuri, că se va susţine atât proiectul de lege al bugetului de stat cât și proiectul bugetului de lege al asigurărilor sociale de stat în forma în care au fost adoptate de Guvern fără a susține amendamente.

  • Referitor la amendamentele depuse de PSD, Orban a precizat că sunt aşteptate şi vor urma procedura parlamentară.

Orban: Vom susține atât proiectul de lege al bugetului de stat cât și proiectul bugetului de legeal asigurărilor sociale de stat în forma în care au fost adoptate de guvern fără a susține amendamente.

”Am stabilit conducerea comisiilor, cine să asigure conducerea comisiilor pentru ziua de mâine comisiile avizatoare altele decât comisiile de buget finanțe care să fie procedura. Avem și un termen destul de strâns în care comisiile vor trebui să acorde avizele, astfel încât să fie transmise către comisiile reunite de buget finanțe până la ora 16:00 pentru a putea începe pentru a putea permite începerea dezbaterii pe articole.

Evident am stabilit modul de lucru în cadrul comisiilor reunite de buget finanțe care vor întocmi rapoarte între cele două proiecte de lege și modul de organizare în plen”, a spus Ludovic Orban.

  •  „Așteptăm să vedem amendamentele. Ele vor urma procedura parlamentară. Am transmisă această solicitare ca miniștrii să fie prezența în comisiile avizatoare”, a mai spus Ludovic Orban.