Orban, despre candidaturile lui Rafila şi Streinu Cercel pe listele PSD: O greşeală gravă/Nu mai au niciun fel de credibilitate  

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminică seară, că este „o greşeală gravă” decizia medicilor Alexandru Rafila şi Adrian Streinu- Cercel de a se înscrie în PSD şi de a candida din partea acestei formaţiuni politice pentru mandate în Parlament, afirmând că „nu mai au niciun fel de credibilitate în opiniile pe care le exprimă legate de pandemie”.

„Cum să te duci tu, Alexandru Rafila şi Streinu Cercel, care au fost în frontul de luptă anti-COVID. să te duci la PSD?  Oare ce a putut să le promită? Să te duci să candidezi la PSD care a torpilat sistematic timp de şapte luni de zile tot efortul autorităţilor şi specialiştilor făcut pentru a limita creşterea numărului de cazuri?  Eu, personal, nu pot să înţeleg, este o decizie pentru care vor fi huliţi, vă spun sincer”, a declarat Ludovic Orban, la B1 TV.

Premierul a afirmat că cei doi şi-au pierdut credibilitatea.

„Nu mai au niciun fel de credibilitate în opiniile pe care le exprimă legate de pandemie. De când e pe lista PSD, unul dintre ei şi-a schimbat şi poziţiile publice, a devenit, brusc critic,” a adăugat Orban.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare