joi, februarie 22, 2024

Orban despre eliminarea pragului la referendum: Nu îi este rușine lui Dragnea?

Liderul PNL l-a întrebat pe Liviu Dragnea dacă nu îi este rușine atunci când spune că vrea eliminarea pragului procentual pentru referendum.

„Nu îi este rușine lui Dragnea? Păi au mai coborât odată pragul de validare de la 50% la 30%, cu un obiectiv clar urmărit, de a demite mai ușor președintele României pentru că știu că niciodată nu vor avea șansa să câștige alegerile pentru funcția de președinte.

Este o obrăznicie din partea lui să se facă că nu înțelege că de fapt, foarte mulți români care susțineau familia tradițională, nu au venit la vot pentru că au perceput că este referendumul lui Dragnea și că de fapt, prim modul în care s-a pus întrebarea, Dragnea urmărește să modifice Constituția.

Sigur un fake-news care nu avea nicio bază reală dar care a prins, și anume că să modifice Constituția în interes personal. Foarte mulți nu s-au prezentat la vot pentru că au considerat că acest referendum este o mânărie a lui Liviu Dragnea. Să mai vorbești despre prag la referendum după ce ai coborât odată pragul de la 50% la 30%, mi se pare o glumă proastă”, a declarat Orban.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner