Orban, despre plângerea împotriva premierului Dăncilă: În puține momente ale carierei mele politice am primit un asemenea sprijin din partea bazei PNL

Președintele PNL, Ludovic Orban, întrebat dacă a avut emoții că plângerea penală pe care a depus-o împotriva premierului Dăncilă nu va fi agreată de conducerea partidului, a spus că și-a asumat o răspundere și a știut foarte bine ce are de făcut.

„În puține momente ale carierei mele politice am primit un asemenea sprijin din partea bazei Partidului Național Liberal și din partea oamenilor care s-au săturat de PSD. Ca atare, știu foarte bine ce am făcut. Mi-am asumat o răspundere. Vedeți limpede că e o fabrica de fake news privitoare la situația din Partidul Național Liberal. Știu că exista temeiuri serioase pentru sesizarea mea.

De altfel, domnul Dragnea, a cerut ieri desecretizarea memorandumului. Înseamnă că recunoaște că memorandumul era secret și că el știa că este secret memorandumul. Ce recunoaște? Recunoaște că a făcut public conținutul unui memorandum care avea caracter secret.  O asemenea auto incriminare nu am văzut. Liviu Dragnea și cu PSD parcă au înnebunit.

Eu chiar nu am anticipat o asemenea hiper -reacție. Un motiv suplimentar să fiu extrem de încrezător că ceea ce îmi doresc și anume să fie cercetate toate circumstanțele legate de inițierea, elaborarea, modul de adoptare, de comunicare publică a acestui memorandum, pentru ca sunt foarte multe semne de întrebare. Nu pot să accept ca interese fundamentale ale României să fie calcate in picioare”, a spus Orban într-o conferință de presă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare