Orban, ordin către parlamentarii PNL să nu lipsească de la niciun vot important din Parlament și să sisteze deplasările externe până pe 20 octombrie

sura foto: Facebook - Partidul Naţional Liberal

Președintele PNL Ludovic Orban anunță că Biroul executiv a decis, luni, ca niciun parlamentar să nu lipsească de la voturile importante din Parlament și să fie sistate toate deplasările externe ale acestora până cel puțin pe 20 octombrie.

„Am luat două decizii. Începând cu votul pentru Președinția Senatului, până în data de cel puțin 20 octombrie, prezența parlamentarilor la toate voturile importante din Parlament este obligatorie și se sistează plecările în străinătate, iar dacă există delegații oficiale, evident, ele trebuie onorate, cu o singură condiție, în cazul în care se stabilește un vot important să fie întrerupte aceste delegații. Deci, prezența parlamentarilor Partidului Național Liberal este obligatorie începând de astăzi și până cel puțin în data de 20 octombrie”, a spus Orban.

Orban a mai spus că semnăturile pentru moțiunea de cenzură sunt strânse

„Practic, semnăturile, în ceea ce privește Partidul Național Liberal sunt strânse, în ceea ce privesc partenerii din Opoziție, de asemenea, știm că s-au strâns. Urmează ca semnăturile să fie strânse, evident, după convenirea asupra textului, care să fie agreat de toți partenerii și de asemenea, după discuțiile în care vom stabili, care este cel mai potrivit moment al depunerii moțiunii de cenzură, după afirmarea acestei voințe din partea tuturor partidelor și parlamentarilor, care vor să contribuie la această moțiune de cenzură, prin intermediul semnării moțiunii de cenzură”, a mai precizat șeful PNL.

BREAKING NEWS / Teodor Melescanu – noul presedinte al Senatului