Paisprezece primari PNL din stânga și dreapta Prutului, șapte din Republica Moldova și șapte din Bucovina, se află zilele acestea la Suceava

Paisprezece primari PNL din stânga și dreapta Prutului, șapte din Republica Moldova și șapte din Bucovina, se află zilele acestea la Suceava pentru a crea noi oportunități de colaborare pentru localitățile lor, anunță PNL Diaspora Republica Moldova. 
  • Cei 14 primari s-au întâlnit la Șcheia pentru a se cunoaște și a avea discuții de grup, iar apoi, fiecare primar sucevean a luat câte un primar din stânga Prutului, pentru a le prezenta localitatea și a purta discuții privind înfrățirea localităților și planificarea proiectelor comune.

Mulțumim domnului Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, pentru sprijin și implicare și domnilor primari Viorel Cucu din Adâncata și Vasile Andriciuc din Șcheia pentru organizarea foarte bună și pentru ospitalitate.

Această acțiune are loc ca urmare a discuțiilor care au vut loc la întâlnirea dintre primarii PNL din Republica Moldova cu conducerea Partidului Național Liberal, în luna mai la Palatul Parlamentului, unde s-a convenit ca primarii PNL de pe ambele maluri ale Prutului să își intensifice colaborarea.

Astfel, în perioada următoare ne propunem ca toți primarii PNL din Republica Moldova să întreprindă astfel de vizite la primarii PNL din diferite județe ale României, pentru a putea începe colaborări în beneficiul cetățenilor

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare