marți, noiembrie 28, 2023

PÂRÂCIOȘII, PNL și PSD Gorj au început lupta politică! …deocamdată prin comunicate de presă!

PÂRÂCIOȘII, PNL și PSD Gorj au început lupta politică!

…deocamdată prin comunicate de presă!

PNL : „Această declarație a lui Călinoiu s-a dovedit a fi mincinoasă…”

PSD : ”Acum, au început să mintă fără nerușinare…”

   Pentru toată lumea, astăzi vă precizăm faptul că PSD și PNL au dat startul campaniei, au început lupta politică…deocamdată prin comunicate de presă.

   Vă prezentăm cele două comunicate ale celor mai importante partide, PSD și PNL prin care-și aduc acuze unii altora lăsându-vă pe dumneavoastră să le comentați și să le analizați!

Startul a fost dat de PNL Gorj care, printr-un comunicat de presă, îl fac pe fostul președinte al CJ Gorj, Ion Călinoiu minicinos în legătură de starea unor drumuri județene și unele declarații pe care le-a făcut în legătură cu acestea.

PNL Gj11.04.2016

COMUNICAT DE PRESĂ

REF:  Pe drumurile lui Călinoiu cresc pomi în gropile din asfalt!

Dacă în cele mai multe județe ale țării se discută despre o infrastructură eficientă, conectată la rețeaua europeană de transport, în județul Gorj sunt drumuri, aflate în administrarea Consiliului Județean Gorj, ciuruite de gropi, cum este cazul drumului județean 662 Capul Dealului – Bibești, sau alte drumuri cu asfaltul prăbușit  și, mai mult decât atât, pe care au crescut pomi în gropile din carosabil.

Autoritățile județene au uitat de o parte a județului Gorj, iar în această zonă se află și drumul 605 A– care se întinde de la limita cu jud. Dolj-Dănciulești-Bibulești-Obârșia până la limita cu județul Vâlcea și care reprezintă un adevărat calvar pentru șoferii care se încumetă să treacă pe această cale de acces.

În luna martie, anul trecut, președintele de la acea vreme al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu, declara public că ”alte drumuri au parte de proiecte prin care ar putea obţine fonduri pentru modernizare prin POR 2014-2020, făcând referire la aceste două drumuri.”

Această declarație a lui Călinoiu s-a dovedit a fi mincinoasă, pentru că, până acum, niciun km pe niciunul dintre cele două drumuri județene, 605 A și 605 B, nu a fost supus modernizării, dimpotrivă, acestea se degradează pe zi ce trece.

Dacă pe 605 A , un drum județean care, în fapt, are lățimea unui singur sens de mers, prin gropi au crescut copaci,  605 B –DN 6B – Baloşani – Stejari – Popeşti Stejari – Piscoiu – Obârşia (DJ 605A)  este un drum pietruit a cărui stare este mai proastă decât a unui drum sătesc, iar DJ 662 Capu Dealului –Bibești este ciuruit de gropi.” Sursa : Departamentul Comunicare al PNL Gorj

La o zi după acest comunicat a venit și replica PSD-ului prin care acuză pe cei de la PNL că au început să mintă fără nerușinare și că au intrat deja în campanie electorală cu toate că startul se va da peste câteva săptămâni.

PSD-005-1024x683”12 Aprilie  2016

COMUNICAT DE PRESĂ

Partidul Național Liberal Gorj a intrat deja în campania electorală, deși  startul se va da peste câteva săptămâni.

Încearcă prin minciuni și denigrări să câștige capital electoral, însă gorjenii știu că ei au fost cei care i-au asuprit pe toți românii, prin tăierile salariale, prin închiderea spitalelor.

Acum, au început să mintă fără nerușinare și să facă tot felul de regii, din care ei să iasă în evidență, însă nu fac nimic altceva decât să cadă în penibil.

Este rușinos să vorbești că un drum județean este plin de gropi, când de fapt, acel tronson este unul comunal.

  1. Tronsonul de drum la care se face referire este Drumul Comunal 102 – Dealul Pomilor – Minculești, preluat spre modernizare de către SNLO, la care au lucrat diferite firme de casă ale democrat-liberalilor.
  2. În ceea ce privește drumurile județene, DJ 662 Capul Dealului – Bibești trebuia reparat până în acest moment, așa cum era normal, după perioada de iarnă.

La toate acestea, se adaugă și reaua credință a consilierilor județeni liberali, dirijați de Dan Vîlceanu, care au fost împotriva înființării Regiei Autonome Județene de Administrare a Domeniului Public și Privat Gorj, urmărindu-se doar distrugerea locurilor de muncă.

  1. Drumul Județean 605 B Stejari – Neacșa. Acolo este vorba despre lucrări de întreținere care trebuie executate, dar menționăm că  dacă liberalii nu blocau proiectul de înființare a Regiei, atunci aceste probleme nu existau.

Toate aceste drumuri sunt prinse pe proiecte de modernizare, în  Programul Operațional Regional 2016-2020 și vor arăta ca drumurile județene care au fost finanțate pe POR 2011- 2013,  Târgu- Cărbunești – Țicleni  – Peșteana și Godinești – Tismana  – Peștișani  – Telești.

Le reamintim că Gorjul  a fost primul județ din țară  care a obținut finanțare europeană pe drumul  Mușetești – Crasna  – Novaci  – Baia de Fier – Polovragi, limita județului Vâlcea, dar și Poienari  – Baia de Fier, pe o lungime de 54 km, respectiv 4 km.

Suntem și rămânem în continuare aceia, care răspundem ferm priorităților județului Gorj pentru fiecare domeniu în parte, nu mințim gorjenii și nu răspundem  intereselor personale  sau a celor  de grup.

Așadar, liberalii sunt cei care mint de dau în gropi!” Sursa:Biroul de presă al PSD Gorj

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner