Parlamentar PSD: Salariul minim european este dezbătut și în Parlamentul European!

Deputatul PSD, Mihai Weber, anunță că inițiativa legislativă depusă de el în Parlament, care prevede ca salariul minim în România să ajungă la raportul minim de 60% din salariul mediu, reprezintă o anticipare a principiului după care toate țările europene se ghidează în acest moment.

  • Weber: Salariul minim european este dezbătut și în Parlamentul European!
”Faptul că și europarlamentarii discută o astfel de măsură la nivelul UE, arată că soluția nu este austeritatea. Guvernul actual, prin păguboasa politică pe care o duce, dovedește încă o dată că merge împotriva curentului general, împotriva propriilor cetățeni, împotriva principiilor europene.Această directivă a UE referitoare la salariile minime, care să garanteze câștiguri minime legale peste pragul sărăciei, va contribui la reducerea inegalităților tot mai mari, atât în interiorul, cât și între statele membre.”, a precizat deputatul pe pagina sa de socializare.
  • Mihai Weber: De acest principiu trebuie să țină cont și guvernanții din România!
”Propunerea făcută de mine va garanta un trai decent tuturor cetățenilor, motiv pentru care le solicit tuturor colegilor parlamentari să fie de acord ca această inițiativă legislativă să fie discutată în regim de urgență.”, a încheiat parlamentarul postarea de pe facebook.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare