Parlamentarii anunță că vor face donații în contul deschis de Ambasada Turciei în România, la apelul deputatului grupului minorităţilor naţionale, Ibram Iusein

Parlamentarii PSD şi cei ai PNL au anunţat, miercuri, că vor face donaţii în contul creat de Ambasada Turciei în România pentru sprijinirea populaţiei afectată de cutremurele din această ţară.

„În contextul situaţiei dezastruoase din Turcia şi Siria, în numele Parlamentului, mi-aş dori să facem o donaţie pe care să o trimitem într-un cont creat de Ambasada Turciei în România şi să sprijinim populaţia afectată de cutremurul din 6 februarie”, a spus, în plenul Camerei Deputaţilor, deputatul grupului minorităţilor naţionale, Ibram Iusein.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a menţionat că parlamentarii social-democraţi vor face donaţii în nume propriu în acest cont.

„La nivelul grupurilor parlamentare ale PSD s-a luat decizia ca fiecare parlamentar să facă o donaţie în nume propriu în contul despre care vorbea domnul Ibram, şi anume contul deschis de Ambasada Turciei în România. De asemenea, se identifică soluţiile pentru ca şi Camera Deputaţilor să facă o donaţie în acelaşi cont”, a spus Simonis.

Liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache, a afirmat că şi parlamentarii liberali vor contribui cu donaţii în contul deschis de ambasadă.

Sursa: AGERPRES

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare