Participare românească la expoziția internațională de mobilă de la Istanbul IMOB 2019

România participă la a XV-a ediție a manifestării expoziționale IMOB 2019 cu un număr de 15 producători și exportatori români de mobila și articole de decorațiuni interioare din lemn, în cadrul unui pavilion național.

Manifestarea se desfășoară în perioada 22-27 ianuarie 2019 la Istanbul.Conform declarațiilor organizatorilor, ediția din acest an reunește cca 700 de expozanți din peste 12 țări, între care Malaezia (de asemenea cu un pavilion național) și cca 35 expozanți individuali din SUA, Rusia, Moldova, Ucraina, Egipt, Belgia, Germania, Italia și Spania și se așteaptă să fie vizitata de 120 mii vizitatori.

Halele de expunere însumează 150 mii mp. Deschiderea oficială a manifestării s-a făcut în cadrul unei ceremonii la care au participat: Ali Yerlikaya – guvernatorul Istanbulului, Sezal Ucarmak – vice-ministru al Comerțului, Ismail Gulle, președintele Asociației Exportatorilor Turci, Sekib Avdacic – președintele Camerei de Industrie Istanbul, Ahmet Gulec – președintele MOSFED (federatia producătorilor de mobilă din Turcia) și Ali Bulut, director executiv al companiei organizatoare  CNR.

Istanbul IMOB 2019 romaniaLa deschidere, au participat din partea României: Gabriel Șopandă, ambasadorul României în Turcia, Corneliu Diaconiță, ministru consilier, reprezentantul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în cadrul Ambasadei României la Ankara și Mădălina Albăstroiu, consilier economic în cadrul Consulatului General al României la Istanbul.

sursa: BPCE Ankara cu sprijinul consilierilor economici din rețeaua externă a MMACA

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare