vineri, februarie 23, 2024

Patronul societății implicat în explozia de la Crevedia vrea să dea vina pe șoferi: „Atitudinea a fost de totală negare a vreunei culpe”

Astăzi a fost o nouă serie de audieri la Înalta Curte de Casație și Justiție, în cazul incendiului de la stația GPL de la Crevedia care funcționa fără autorizație. Din păcate avocatul victimelor spune că patronul societății se eschivează de la asumarea vreunei culpe. 

„Final de audieri pentru azi la ICCJ în cazul Crevedia. Doldurea, administratorul societății, face acuzații grave și  vină pentru morții din Crevedia, pe șoferii de cisterne și pe autorități.
Doldurea: “când am ajuns la Crevedia era un haos, oamenii NU erau evacuați”, se aflau în proximitatea locului unde explodase “.
Greu de auzit la audieri cum vină este plasată către șoferii de pe cisterne iar administratorii firmei consideră dezastrul din Crevedia  “accident de muncă”.
Pe lângă contradicțiile aferente, atitudinea a fost de totală negare a vreunei culpe și de aruncare a vinei pe șoferi și firma care se ocupă de protecția muncii.
Printre altele a recunoscut faptul  din 2015 au fost folosite pompe neomologate, fapte constatate și de pompieri în 2020.” ne-a transmis avocatul Adrian Cuculis.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner