sâmbătă, decembrie 2, 2023

Pecingină, apel la colegii liberali dupa schimbarea prefectului de Gorj: Grija la ce declara fiecare pentru ca PNL a mai trecut printr-un festival al democratiei(…)De când PNL avea 6%, nu s-au mai folosit astfel de metode

Deputatul PNL Gorj, Gheorghe Pecingina, a avut joi o reacție, la postul local de radio – radioinfinit, după schimbarea prefectului Iacobescu(tot de la PNL), el afirmând că, “de când PNL avea 6%, nu s-au mai folosit astfel de metode”, facând apel si la colegii liberali “sa aiba grija ce declara fiecare pentru ca PNL a mai trecut printr-un festival al democratiei”.

Pecingină, fost secretar general adjunct al PNL, crede că bătălia pentru șefia PNL Gorj se va duce între Ion Iordache și Dan Vîlceanu.

Conform aceleiasi surse, acesta anunță că va rămâne în tabăra Vîlceanu, asta dacă nu cumva fostul președinte va decide să nu mai candideze. Pecingină face un apel către colegii liberali să fie atenți ce declară, pentru a nu afecta electoral partidul.

Pecingină recunoaște că decizia guvernului de a numi în postul de prefect un om din afara PNL, în speță pe Cristina Cilibiu, care a demisionat luna trecută din partid, a deschis o cutie a Pandorei.

Pe de altă parte, Gheorghe Pecingină știe că unii primari liberali, cum ar fi cei de la Dragotești și Țânțăreni, s-ar pregăti să treacă la PSD.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner