Percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi, într-un dosar în care se fac cercetări pentru vaccinarea fictivă împotriva COVID-19 a 550 de persoane

Poliţiştii şi procurorii fac, luni, şapte percheziţii în Bucureşti şi în judeţul Călăraşi, într-un dosar care vizează vaccinarea fictivă împotriva COVID-19. Personalul unui cabinet medical din Călăraşi ar fi atestat în fals vaccinarea a circa 550 de persoane.

Potrivit Poliţiei Capitalei, Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Sector 6, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pune în aplicare, luni, 7 de mandate de percheziţie domiciliară, în Bucureşti şi judeţul Călăraşi, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru fals intelectual şi fals informatic.
„În fapt, în perioada mai-noiembrie 2021, personalul unui cabinet medical individual, din judeţul Călăraşi, ar fi atestat în fals că aproximativ 550 de persoane s-ar fi vaccinat împotriva virusului SARS- CoV-2, efectuându-se în acelaşi timp şi operaţiunile necesare în Registrul Electronic Naţional de Vaccinare, în vederea eliberării adeverinţelor de vaccinare”, a arătat sursa citată.

Persoanele găsite vor fi duse la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare