miercuri, mai 25, 2022

Piedone, mesaj din închisoare: Petreceţi cu lăutari/Cetăţenii nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră

Fostul primar al Sectorului 5 Cristian Popescu Pidone, condamnat în dosarul Colectiv la 4 ani, a postat un mesaj pe Facebook, din închisoare în care le transmite celor care dansează „cu cuțitele la brâu” și se viseză „deja stăpâni pe primărie”, că alegătorii din Sectorul 5 înţeleg ce înseamnă „condamnarea lui Piedone”.

„Ce fac șacalii șușanelelor? Ce fac orcii țării ?  Mi-au șoptit păsările cerului că petreceți cu lăutari!  Și că v-ați adunat lângă troc. Petreceți, orcilor! Petreceți și înjurați-mă!Știu că dansați cu cuțitele la brâu și vă visați deja stăpâni pe primărie!  Vă întreb, orcilor: Chiar credeti că cetățenii Sectorului 5 nu înțeleg ce înseamnă condamnarea lui Cristi Piedone? Știu, orcilor! Și nu se vor lăsa iar mințiți și furați de șleahta voastră! I-ați făcut proști când m-au ales! Vă amintiți, orcilor?  Ați gresit! Sunt cerebrali și deștepți! Cât ne-ați lăsat să fim împreună, am construit printre dărâmăturile voastre! Așa că… nu-i batjocoriți și nu-i subestimați! Sunt mai puternici ca voi!”, a scris Piedone, pe Facebook, deşi este în spatele gratiilor.

Fostul edil le mulţumeşte celor care îl susţin.

„Oamenii mei dragi, cei care mă îmbrățișați cu iubire și mă purtați în gânduri, vă multumesc! Vă simt! Îmi dați energie și aici după gratii! Cu dragostea VOASTRĂ voi trece si peste năpasta în care m-au azvârlit!  Vă îmbrățișez și vă iubesc așa cum știti! Cu respect, Piedone NEVINOVAT. PS: Voi reveni cu vești pentru oameni și… pentru orci”, a conchis Piedone.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner