Piedone: Nu a existat nicio discuție privind susținerea lui Mircea Geoană/ La PUSL s-a dat mandat pentru negocieri

Într-o ședință a Biroului Executiv Central al PUSL, Grațiela Gavrilescu, a primit mandat pentru a negocia alianțe în vederea alegerilor prezidențiale și parlamentare. S-a vehiculat informația că PUSL ar încerca să negocieze cu Mircea Geoană pentru a-l susține acesta la alegerile prezidențiale.

Într-o declarație pentru stiripesurse.ro, Cristian Popescu Piedone a explicat că nu au existat discuții în acest sens.

”Nu a existat nicio ședință a conducerii PUSL și prin urmare nicio decizie privind susținerea la prezidențiale a domnului Mircea Geoană. PUSL va analiza ofertele electorale prezidențiale care vor veni în viitor și va decide pe cine susține”

Ce a spus Grațiela Gavrilescu

Președintele Biroului Executiv al PUSL, Grațiela Gavrilescu, a explicat că a primit mandat pentru a începe negocierile pentru alegerile prezidențiale și parlamentare.

”S-a votat în Biroul Executiv Central împuternicirea mea, ca și președinte al Biroului Executiv să pot să încep negocieri în vederea unor alianțe pentru prezidențiale și pentru parlamentare”, a spus Grațiela Gavrilescu.

Mircea Geoană: Este anul independenților

Mircea Geoană susține că el n-ar refuza susținerea mai largă din partea unor partide, dar el crede că este ”anul independenților”.

„Eu nu exclud și nu îndepărtez o susținere cât mai largă” pentru candidatura sa independentă la prezidențiale, dar „nu sunt interesat să contribui la un joc restrâns al unor forțe politice care încearcă să continue actualul regim sub o formă nouă”, a explicat Mircea Geoană.

El a apreciat că anul 2024 va fi anul independenților. „Sunt convins că va fi anul independenților, proba am avut-o la alegerile locale și europarlamentare”, a afirmat acesta.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare