PMP condamnă acțiunile de intimidare pentru a bloca anumite inițiative ale formațiunii

PMP

Partidul Mișcarea Populară condamnă cu fermitate acțiunile de distrugere și practicile de intimidare utilizate pentru a bloca activitățile PMP.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiul Lugoj din județul Timiș, a fost vandalizat cortul montat cu autorizație legală, care servea campaniilor naționale demarate de PMP, “Alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin” și “Fără pensii speciale pentru politicieni.”

În urma acestui incident, filiala PMP Timiș va depune plângere penală in rem, pentru de distrugere, atât la Poliția Municipiului Lugoj, cât și la Inspectoratul Județean de Poliție Timiș. Partidul Mișcarea Populară îndeamnă electoratul să nu se lase intimidat de aceste atacuri venite din partea celor pe care îi deranjează democrația și care consideră oportună instigarea la violență.

Vicepreședintele PMP, deputatul Cornel Sămărtinean, îndeamnă cetățenii să participe activ la campaniile inițiate de PMP, întrucât asemenea forme de manifestare demonstrează că, prin acțiunile întreprinse, PMP deranjează în mod real: “Această acțiune de vandalizare, deși una barbară, este dovada faptului că suntem pe drumul cel bun, că avem toate motivele să continuăm în lupta pornită împotriva baronilor locali, a celor care consideră o localitate ca fiind proprietate personală.

Partidul Mișcarea Populară va continua, în întreaga țară, campania de informare a electoratului cu privire la efectul legilor abuzive inițiate și votate de majoritatea PSD-ALDE. Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a reafirmat necesitatea de a lupta cu toate resursele pentru a stopa monopulul instituit de PSD: “Vom continua cu toată forța campania de strângere de semnături pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi. De asemenea, am lansat campania pentru eliminarea pensiilor speciale; acestea sunt un furt pe față. Nici parlamentarii, nici primarii nu sunt îndreptățiți să beneficieze de pensii speciale”, transmite PMP.