PNL a validat listele pentru parlamentare/Doar doi miniştri ai Cabinetului nu candidează – Aurescu şi Boloș

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat duminică seară, că listele candidaţilor pentru alegerile parlamentare au fost validate aproape în unanimitate, afirmând că ministrul Apărării Nicolae Ciucă, devenit membru PNL, va candida pe primul loc la Senat în Dolj şi că doar doi membri ai Cabinetului nu vor candida, miniştrii Bogdan Aurescu şi Marcel Boloş.

”Am validat listele practic aproape cu unanimitate. Sunt în cea mai mare parte, cu foarte puţine morificări, cele transmise de fialiale”, a declarat Ludovic Orban, reamintind că Nicolae Ciucă s-a înscris în PNL  și va deschide lista pentru Senat în Dolj.

Ludovic Orban a precizat că la alegerile parlamentare din 6 decembrie candidează toţi miniştrii, cu două excepții – ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloş, despre care a afirmat că ”e liberal, dar este preot misionar şi preferă să slujească” şi ministrul de Externe Bogdan Aurescu care este diplomat de carieră.

”Obiectivul nostru este să câştigăm alegerile. Vom stabili obiectivul naţional şi un obiectiv pentru fiecare filială judeţeană”, a adăugat liderul PNL.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare