PNL Gorj demers fără precedent de salvare a CE OLTENIA!!!Liderii PNL îndeamnă gorjenii să încheie cu CEO contracte de furnizare a curentului electric

PNL Gorj demers fără precedent de salvare a CE OLTENIA!!!

Liderii PNL îndeamnă gorjenii să încheie cu CEO contracte de furnizare a curentului electric

  • Președintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu a și semnat un contract de furnizare energie electrică cu CE Oltenia

  • “Fiecare bec aprins poate însemna salvarea locurilor de muncă. Restructurările pot fi eliminate prin creșterea veniturilor”

Astăzi în cadrul conferinței de presă a PNL Gorj, liderii Dan Vâlceanu, Severus Militaru și Tudor Barbu au făcut un anunț public privind măsurile ce pot fi luate pentru salvarea Companiei Energetice Oltenia.S-a prezentat o situație incredibilă prin care acestă companie, cu toate că a devenit TRADER de energie și prin urmare poate vinde curentul produs, nu are decat…ATENȚIE, 35 de contracte cu persoane fizice, ținând cont ca această companie are peste 10.000 de angajati, deci potențiali clienti ai CE OLTENIA.

Liderii PNL îndeamnă gorjenii să încheie cu CE Oltenia contracte de furnizare a curentului electric

ceolteniaÎn cadrul aceleași conferințe, PNL Gorj a anunțat public că acest partid din acest moment cât și în campania pentru parlamentare va îndemna toti gorjenii să încheie cu CE Oltenia contracte de furnizare a curentului electric.

PNL iștii de la Gorj au mai precizat că este singurul partid care până în acest moment s-a preocupat și se preocupă de găsirea de soluții pentru salvarea acestui județ.Gorjenii deja au început să-și dea seama, mai ales în acest moment, că în timp ce alții se ocupă de scandaluri cu listele noi venim cu soluții și arătăm pragmatism, venind cu soluții concrete.

    Liderul PNL Motru, Severus Militaru a declarat că : “Fiecare bec aprins poate însemna salvarea locurilor de muncă. Restructurările pot fi eliminate prin creșterea veniturilor”

Președintele PNL Gorj, Dan Vâlceanu a și semnat un contract de furnizare energie electrică cu CE Oltenia

Dan Vâlceanu a declarat că una dintre firmele familiei sale a și semnat un contract de furnizare energie electrică cu CE Oltenia, la fel putând proceda orice român.

 

ecopolitic.ro/sursa : radioinfinit.ro

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare