joi, februarie 22, 2024

PNL Gorj: Echipa liberalilor gorjeni omagiază Ziua Națională a României defilând cu cel mai mare drapel național în Târgu Jiu, Motru și Rovinari

Echipa liberalilor gorjeni omagiază Ziua Națională a României defilând cu cel mai mare drapel național în Târgu Jiu, Motru și Rovinari. 
”1 Decembrie, Ziua noastră Națională, ne aduce împreună pentru a sărbători unitatea și curajul care au dus la făurirea statului român modern.
Echipa liberalilor gorjeni omagiază Ziua Națională a României defilând cu cel mai mare drapel național în Târgu Jiu, Motru și Rovinari.
Ziua Națională a României este o zi de recunoștință față de cei care s-au jertfit pentru libertate și independență, un moment de reflecție asupra valorilor noastre fundamentale și a drumului pe care îl avem de parcurs în viitor.
În spiritul Partidului Național Liberal, privim înapoi cu gratitudine către pionierii gândirii libere și a dorinței de progres, ce au avut o contribuție decisivă la constituirea și modernizarea României Mari, întemeietorii liberalismului românesc, Mihail Kogălniceanu și Ion C. Brătianu, artizanii unei societăți bazate pe principii democratice și drepturi individuale.
Astăzi, în lumina acestor valori, ne unim pentru a celebra nu doar evenimentele istorice, ci și ideile care ne-au ghidat spre libertate și unitate. Rămânem un partid al tuturor gorjenilor, devotat intereselor județului, având credința că împreună vom duce Gorjul acolo unde îi este locul, alături de administrațiile liberale performante din România.
La mulți ani, gorjeni!
La mulți ani, români!
La mulți ani, România!”, este mesajul PNL Gorj.
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner