Poliţia Capitalei anunță că nu are nicio plângere depusă de primarul Clotilde Armand în legătură cu procesul electoral din Sectorul 1

Poliţia Capitalei nu are nicio plângere depusă de primarul Clotilde Armand în legătură cu procesul electoral din Sectorul 1, a informat, marţi, purtătorul de cuvânt al DGPMB, Crina Eşanu.

„Nu am avut incidente înregistrate la nivelul Poliţiei Capitalei. În ziua votului au fost mai multe apeluri la 112, au fost verificate şi comunicate presei în timp real. Până la acest moment, nu avem nicio plângere depusă la nivelul Sectorului 1”, a afirmat Eşanu, întrebată de reporteri dacă există o plângere a edilului Armand.

Ea a menţionat că poliţiştii, împreună cu jandarmii, au asigurat şi măsuri de protecţie a transportului materialelor electorale de la secţiile de votare către Birourile electorale de sector.

„Poliţiştii au asigurat, pe timpul nopţii, măsuri de menţinere a siguranţei încăperilor în care au fost depozitate materialele electorale. Mă refer la faptul că aceste locaţii au fost predate pe bază de proces-verbal de către reprezentanţii Birourilor electorale către poliţişti, la momentul predării aceste locaţii au fost sigilate. De asemenea, pe parcursul zilei de astăzi locaţiile au fost predate înapoi de către poliţişti preşedinţilor Birourilor electorale”, a mai declarat Crina Eşanu.

Potrivit acesteia, toate structurile Ministerului Afacerilor Interne au primit dispoziţii clare ca aceste predări şi primiri ale locaţiilor să fie filmate pentru o transparenţă în ceea ce priveşte această activitate, iar poliţiştii au asigurat măsuri de la exteriorul locaţiilor şi nu de la interior.

Sursa: AGERPRES

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare