vineri, februarie 23, 2024

Politica struțului și vaccinurile Covid. De ce nu se investighează explozia de decese din UE (national.ro)

„Ancheta exploziei de morți în exces din UE ar atrage milioane de procese de despăgubiri din partea celor a căror sănătate a fost distrusă de serurile experimentale și de rudele celor decedați. Oficialii din statele Uniunii Europene refuză să investigheze legătura de cauzalitate dintre vaccinul Covid și valul de decese inexplicabile, care au dat peste cap toate statisticile posibile”, scrie national.ro.

„Așa cum a subliniat și Curtea de Conturi Europeană, în raportul său special privind achiziția de vaccinuri Covid făcută de Comisia Europeană, contractele cu producătorii au fost în așa fel întocmite, încât aceștia nu au niciun fel de responsabilitate. Nici pentru efectele adverse pe termen scurt, mediu și lung al vaccinurilor și nici pentru ineficiența acestora.

Ultimele statistici publicate de Eurostat privind mortalitatea excesivă de la 1 ianuarie 2020 până la 31 octombrie 2023 arată un tablou complet al politicilor sanitare dezastruoase din timpul pandemiei, precum și absența totală a vreunui efect benefic al vaccinării, care contrazice flagrant discursurile conducerii UE referitoare la eficacitatea serului.

În octombrie 2020, în plin avânt al pandemiei, Germania înregistra un exces de mortalitate, față de media perioadei 2016-2019, de 5,4%. După un an de la începerea campaniei de vaccinare, în octombrie 2021, excesul de mortalitate aproape s-a triplat, ajungând la 12,4%, pentru ca în octombrie 2022, după boosterele complete, să se atingă un record absolut de 24,6%. Mai grav este că în octombrie 2023, când vaccinările Covid au încetat de circa 10 luni, mortalitatea în exces din Germania a atins 10,7%, dublu față de decesele suplimentare din mijlocul pandemiei. Exemplul Germaniei nu este singular. Irlanda, o altă țară para-vaccinată, avea un exces de mortalitate de 5,5% în octombrie 2020, de 14,2% în aceeași lună din 2021, de 15,7% în 2022 și de 17,8% în octombrie 2023. Tot pe luna octombrie, Cipru avea un exces de mortalitate de 9,0% în 2020, de 20,7% în 2021, de 17,2% în 2022 și de 17,4% în 2023. Cele mai șocante cifre vin din Finlanda, care avea o mortalitate în exces de 2,3% în octombrie 2020, pentru ca, după vaccinarea în masă, să ajungă la 12,9% în octombrie 2021, la 19,8% în octombrie 2022 și la 19,8% în octombrie 2023.

Mortalitatea excesivă înseamnă, de fapt, un număr de decese inexplicabile, care depășește cu mult o medie a deceselor obișnuite în statele respective. În vremuri normale, în care corupția să nu fi pătruns în cele mai înalte sfere ale conducerilor statale, și o creștere de 2%, manifestată constant timp de doi sau trei ani la rând, ar fi reprezentat un semnal de alarmă, impunând, în mod obligatoriu, investigații serioase.

Dacă până la apariția vaccinului Covid, prezentat pe toate canalele ca fiind unul extrem de eficient și foarte sigur, care oprește transmiterea virusului, protejează împotriva formelor grave de boală și a deceselor și nu are niciun efect secundar grav, morțile în exces erau puse pe seama SARS-Cov-2, după vaccinarea aproape a întregii populații UE, cauza a fost anulată.

În 2020 și în 2021, oamenii au murit pe capete din două motive: închiderea spitalelor pentru celelalte afecțiuni și restricționarea majoră a accesului bolnavilor și protocoalele de tratament Covid, experimentale și dictate de la OMS, care au avut efectul invers decât cel anunțat. În 2022 însă, când varianta Omicron nu a mai dat forme grave, iar spitalele s-au redeschis pentru toți pacienții, numărul de decese excedentare a continuat să crească. Iar în 2023, când s-a stopat și campania de vaccinare în masă, după ce populația s-a convins nu numai de inutilitatea vaccinului, ci și de efectele catastrofale ale acestuia, fenomenul creșterii deceselor s-a menținut.

Politica aceasta a struțului, practicată de absolut toate statele UE, care refuză cu obstinație să accepte o legătură de cauzalitate între vaccinul Covid și morțile în exces care decimează Europa, are o justificare. Contractele cu producătorii de vaccinuri, negociate de șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, prevăd că despăgubirile pentru efectele adverse ale vaccinului se acordă de către fiecare stat în parte. Ce ar însemna acest lucru? Dacă victimele vaccinului Covid sau rudele celor decedați ar da în judecată propriile guverne, s-ar ajunge la un faliment garantat al statelor UE, pentru că vorbim despre zeci de miliarde de euro care ar trebui plătite. Iar Uniunea Europeană deja a distrus vaccinuri de 4 miliarde de euro și, conform contractelor, este obligată să mai cumpere alte sute de milioane de doze până în 2027″, arată national.ro.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner