Poliţiştii au investigat „dispariţia” lui Iohannis, sesizată de AUR, şi au elucidat cazul: „Nu se confirmă!”

Deputatul AUR Adrian Axinia l-a dat dispărut pe președintele României, Klaus Iohannis, iar acum polițiștii de la Secția 17 i-au oferit un răspuns acestuia, scrie evz.ro.

Adrian Axinia, deputat AUR, l-a dat dispărut pe președintele României, Klaus Iohannis, și le-a cerut explicații oamenilor legii. Polițiștii de la Secția 17 au transmis că au făcut mai multe verificări și că aspectele sesizate nu se confirmă.

„Referitor la sesizarea dvs. inregistrată la nivelul compartimentului Relații cu Publicul sub nr. 4445031/18.01.2024 și la nivelul compartimentului Secretariat sub nr. 4452061/18.01.2024, vă comunicăm faptul că, în urma verificărilor efectuate, aspectele sesizate nu se confirmă. Vă asigurăm și pe această cale de întreaga noastră disponibilitate, în funcție de competențele conferite de prevederile legale”, se arată în răspunsul polițiștilor.

Axinia l-a dat dispărut pe Klaus Iohannis în 18 ianuarie, la Secția 17 de poliție dn București. Omul lui George Simion a spus că, din data de 18 decembrie 2023, Iohannis n-a mai fost văzut în public și că nu și-a mai îndeplinit obligațiile de serviciu.

„Klaus Werner Iohannis nu a mai apărut public din data de 18 decembrie 2023. Acesta este absent complet din spaţiul public, neîndeplinindu-şi obligaţiile legale care îi revin conform fişei postului stabilite de Constituţia României. Spre exemplu, având în vedere masivele proteste de stradă, acesta nu şi-a îndeplinit obligaţiile de serviciu trasate de Constituţia României conform articolului 80 alineatul 2: „(2) Preşedintele României veghează la respectarea Constituţiei şi la buna funcţionare a autorităţilor publice. În acest scop, Preşedintele exercită funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”, spunea atunci deputatul AUR.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare