Ponta: Iohannis se crede un fel de stăpân de iobagi români, îşi arată faţa de „ciocoi”

Victor Ponta a subliniat că după haosul din Educație tot mai multe bombe încep să explodeze și că aceste probleme nu se rezolvă cu 1.000 de lei, scrie romaniatv.net.

”Din ce în ce mai multe bombe încep să explodeze. Cea din Educație a fost acum, dar problemele sunt de ani de zile și nu se rezolvă cu 1.000 de lei, cât le-a dat Guvernul profesorilor. Însă problemele cele mai grave sunt în economie. România nu mai produce nimic, România și-a distrus firmele românești și dacă nu ai bani nu ai bani nici pentru Educație, nici pentru Sănătate, nici pentru Cultură, pentru nimic. Sigur, e bine că ne depășim obligațiile pentru cumpărat armament, dar parcă oamenii vor să aibă pe lângă rachete și tancuri, vor să aibă și școli și spitale și drumuri ori lucrul ăsta nu se întâmplă și nu se va întâmpla”, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate, la România TV.

Victor Ponta a șters pe jos cu președintele Klaus Iohannis care le-a cerut joi profesorilor printr-un mesaj extrem de dur să renunțe la grevă și să se reîntoarcă la catedră.

”Eu îi știu foarte bine pe liderii sindicali și cred că dacă domnul Klaus Iohannis nu știu de ce, nu își arăta fața de ciocoi, de stăpân de iobagi români, prin declarația aceea absolut scandaloasă eu cred că marți se oprea greva și se găseau soluții. Cu acea declarație practic  i-a scuipat în față pe toți profesorii. Și faptul că marți așa, din ambiție, să îi arate că nu le e frică de Iohannis, ce o să le facă? O să îi împuște pe stadioane? O să îi dea afară din România pe profesori? Uite, se prelungește greva! Cred că este exprimare ciocoiască pe care nu am mai văzut-o în niciun caz la vreun președinte al României. și-a arătat adevărata față, asta gândește despre toți românii. noi suntem toți niște iobagi pe moșia domniei sale. Faptul că nu a putut să tacă din gură, nu îmi dau seama ce s-a întâmplat”, a mai spus Ponta.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare