miercuri, februarie 28, 2024

Premierul Cîțu: Ieșim din criza asta foarte bine

Premierul Florin Cîţu a afirmat că după congresul din 25 septembrie, Partidul Naţional Liberal va fi un partid unit şi mai puternic care îşi va concentra eforturile în două direcţii, pentru dezvoltarea României şi către PSD, potrivit Agerpres.

Florin Cîţu a declarat marţi, la Teleorman, că PNL va sta la guvernare să facă reforme, fiind singurul partid care poate realiza acest lucru.

“Noi avem curajul să reformăm România. Noi nu spunem doar aşa că noi murim cu alţii de gât până la guvernare, până facem reforme. Noi stăm la guvernare şi facem reforme, nu plecăm de aici. Suntem singurul partid care poate face asta şi nu dăm înapoi de la reformă şi investiţii. Eu cred foarte mult în România liberală, cred că este singura soluţie de a scoate acele zone din România care au rămas nedezvoltate şi să poţi să scoţi aceste zone nu înseamnă decât să investeşti. E ceea ce am făcut anul trecut, un pariu pe care l-am prezentat anul trecut şi am spus dacă investim, ieşim din criza asta foarte bine şi aşa a fost. Trebuie să continuăm să investim şi veţi vedea că rezultatele vor fi pe măsură. Peste tot în lume unde au fost făcute reforme şi au fost făcute investiţii au beneficiat toţi oamenii”, a transmis Florin Cîţu.

Cîțu a precizat că PNL după congres va fi un partid mai puternic.

“După congres suntem un partid unit, mai puternic şi de atunci ne vom concentra toate eforturile în două direcţii, una, dezvoltarea României şi a doua, către inamicul nostru extern – PSD”, a mai afirmat Florin Cîţu.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner