joi, februarie 22, 2024

Premierul Cîțu: România se numără printre primele ţări din lume care vine cu soluţii aplicate pentru copii în contextul pandemiei de COVID 19

România se numără printre primele ţări din lume care vine cu soluţii aplicate pentru copii, în contextul pandemiei de COVID-19, prin programul „Din grijă pentru copii”, care va oferi servicii psihologice gratuite, dar şi acces la formare şi resurse pentru specialişti şi părinţi pentru a gestiona nevoile psihoemoţionale ale celor mici, a declarat premierul Florin Cîţu, potrivit Agerpres.

Premierul a precizat că un proiect de ordonanţă de urgenţă privind programul „Din grijă pentru copii” ar urma să fie adoptat săptămâna viitoare.

„Mă bucur să anunţ că România se numără printre primele ţări din lume care vine cu soluţii aplicate pentru copii în contextul pandemiei de COVID 19. Lucrările comitetului pentru elaborarea Programului Naţional de Suport pentru Copii, în contextul pandemiei de COVID-19, ‘Din grijă pentru copii’, au fost finalizate, iar ordonanţa de urgenţă care va fundamenta acest program urmează să fie adoptată de guvern (…) cred că săptămâna viitoare. (…) Este un proiect la care eu ţin foarte mult şi mă bucur că am reuşit să-l avem într-un timp atât de scurt „, a declarat Florin Cîţu, marţi, la evenimentul de prezentare a proiectului de act normativ pentru implementarea Programului Naţional „Din grijă pentru copii”.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner