joi, februarie 22, 2024

Premierul Cîțu: USR votează o moțiune care spune despre proprii miniștri că sunt incompetenți

Premierul Forin Cîțu a spus, din plenul Parlamentului, că „la PSD este de înțeles, că e un partid iresponsabil, dar USR votează o moțiune care spune despre prorpii miniștri că sunt incompetenți”

Ar fi fost mai bine să retrageți moțiunea astăzi, când avem 15.000 de cazuri, nu să țineți un moment de reculegere.

Astăzi a murit moralitatea. Moțiunea este susținută și votată de USR, așa-zișii reformiști s-au aliat cu PSD și cu extremiștii. Se poate să fie mai joșnici de atât liderii USR PLUS? S-au făcut frați cu liderii fasciști și se pun împotriva singurului om care i-a pus la treabă.

Cu mine guvernarea nu e un joc de copii răsfățați. Nu acționezi în interesul românilor, pleci acasă. Sunt dezamăgit. USR vrea să revină la guvernare, dar cu un șef mai indulgent. În 30 de ani de politică nu a existat o alianță mai toxică decât cea de astăzi: USR, PSD și extremiștii.

Dragi români, vă cer scuze că am crezut în USR. Adeărata lor față e cea pe cre o vedem astăzi. Am văzut-o din 2016, dar nu i-am dat atenție. Simt în rândurile parlamentarilor PNL o nostalgie după Guvernul Zero – Guvernul Cioloș.

Să fie foarte clar – responsabilitatea pentru tot ceea ce urmează este la USR. La PSD este de înțeles, că e un partid iresponsabil, dar USR votează o moțiune care spune despre prorpii miniștri că sunt incompetenți”, a spus Florin Cîțu, în plenul Parlamentului.

Parlamentul dezbate și votează marți, începând cu ora 12:00, moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner