vineri, decembrie 2, 2022

Președinte Consiliul Județean Gorj, Cosmin Mihai Popescu: Noi fonduri europene atrase de CJ Gorj

Președinte Consiliul Județean Gorj: Cosmin Mihai Popescu, susține că noi fonduri europene au fost atrase de Consiliul Județean Gorj, deoarce instituția  are preocuparea constantă pe pentru sănătatea și siguranța beneficiarilor centrelor sociale rezidențiale din cadrul Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

„Având în vedere preocuparea constantă pe care o avem pentru sănătatea și siguranța beneficiarilor centrelor sociale rezidențiale din cadrul Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului, precum și datorită situației actuale generată de epidemia de coronavirus COVID-19, a fost semnat contractul de finanțare pentru proiectul „Gestionarea crizei sanitare COVID-19 la nivelul DGASPC Gorj”.
Finanțarea acordată prin acest apel de proiecte este eligibilă 100% din Fondul European de Dezvoltare Regională, suma totală a proiectului (10.116.254,00 cu TVA) fiind integral asigurată din fonduri nerambursabile.
Suma este destinată protecției beneficiarilor și a angajaților instituției, urmând a fi achiziționate materiale și echipamente de protecție”, se arată pe pegina de Facebook a lui Cosmin Mihai Popescu.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner