sâmbătă, iunie 25, 2022

Președintele ANAF, Lucian Heiuș, recomandă românilor plata cu cardul: Nu mai există nicio variantă!

Președintele ANAF, Lucian Heiuș, recomandă românilor să folosească, atât cât se poate, cardul bancar la cumpărături, astfel încât sumele să poată fi fiscalizate, potrivit Antena 3. 

Legea prevede clar, trebuie să bată în casă orice produs pe care îl comercializează şi să ofere bonul celui care face cumpărătura. Mulți nu cer acest bon. Eu recomand şi eu asta fac de foarte mulți ani, plătesc cu cardul şi atunci știu foarte clar că în momentul în care am plătit cu cardul suma intră în contul bancar şi trebuie să fie fiscalizată, nu mai există nicio altă variantă”, a declarat Lucian Heiuş la Digi 24, citat de DCNews.

Președintele ANAF își dorește ca toate casele de marcat din România să fie logate la serverele ANAF.

”Avem la ora actuală 598.000 de case de marcat care sunt deja logate la serverele ANAF-ului. Cred că sunt în România cam 620.000 de case de marcat. Ne apropiem încet-încet să logăm cam toate casele de marcat. Așteptăm să se termine şi o aplicație care să ne permită să navigăm în aceste case de marcat ca să vedem la ce oră, ce bonuri au bătut, să vedem dacă sunt încasări fluctuante sau continue așa cum ar fi normal”, a mai spus Lucian Heiuş.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner