vineri, august 19, 2022

Președintele Klaus Iohannis, discuţie cu premierul belgian, Alexander De Croo, pe tema situaţiei din Ucraina

Preşedintele Klaus Iohannis a avut, luni, o discuţie cu premierul belgian, Alexander De Croo, pe tema situaţiei din Ucraina, context în care i-a mulţumit pentru decizia Belgiei de a disloca 300 de soldaţi în România, potrivit Agerpres.

„Am discutat cu premierul Belgiei, Alexander De Croo, despre coordonarea în continuare a acţiunilor noastre ca parteneri UE şi NATO pentru a răspunde agresiunii militare brutale a Rusiei în Ucraina. I-am mulţumit premierului De Croo pentru decizia ţării sale de a disloca 300 de soldaţi în România”, a scris Iohannis, pe Twitter.

Tot luni, şeful statului a avut o discuţie telefonică cu omologul austriac, Alexander Van der Bellen, cu privire la situaţia de securitate îngrijorătoare din Ucraina şi coordonarea europeană pentru ajutorul acordat acestei ţări şi sprijinirea refugiaţilor.

„Tocmai am vorbit la telefon cu preşedintele austriac Van der Bellen despre situaţia extrem de îngrijorătoare a securităţii din Ucraina şi coordonarea europeană privind ajutorul acordat Ucrainei şi sprijinirea refugiaţilor, a scris Iohannis, pe Twitter.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner