Președintele PMP, Eugen Tomac, „sare la gâtul” lui George Simion: „Acest băiat e pe felie cu Kremlinul”

În contextul în care liderul AUR, George Simion, a cerut ca România să nu mai ajute R. Moldova și să se dea mai puțini bani pentru refugiați, președintele PMP,  Eugen Tomac,  a intervenit acuzându-l pe acesta că ar fi ”pe felie cu Kremlinul”, scrie dcnews.ro.

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat vineri că România nu  ar mai trebui să ajute Guvernul de la Chișinău ”nici măcar cu un leu”  și că deja s-au alocat ”prea multe fonduri” pentru refugiaţii ucraineni, declarații care l-au determinat pe eurodeputatul PMP, Eugen Tomac să îl acuze că face jocurile Kremlinului:

”De mai bine de un an vă tot spun că acest băiat, George Simion, este pe felie cu Kremlinul. Acum a apărut și dovada clară. De Ziua Națională a României, Simion spune nici mai mult, nici mai puțin, că România nu mai trebuie să susțină Basarabia in fața agresiunii barbare a Rusiei. Milioane de români din R. Moldova nu au curent electric sau gaz pentru a se încălzi, dar asta este exact ceea ce își dorește un “patriot” de carton: România să nu mai susțină cu niciun leu R. Moldova. A cere astăzi să abandonam R. Moldova înseamnă exact ceea ce își dorește Rusia. Tocmai de aceea, România trebuie să continue să susțină cu toată forța administrația condusă de Președintele Maia Sandu”, a publicat pe pagina sa de Facebook, eurodeputatul PMP, Eugen Tomac.

În discursul său,George Simion a declarat de asemenea că ”Basarabia e România” şi că acest lucru este un „adevăr” care trebuie spus ”tare şi răspicat”.

„Un alt adevăr pe care tot noi trebuie să îl spunem este că România nu mai trebuie să finanţeze nici măcar cu un leu guvernul de la Chişinău. Mi-e drag de unii miniştri de peste Prut, dar mai drag îmi este adevărul. Nu facem decât să finanţăm separatism antiromânesc finanţând acea guvernare. Sau finanţându-l pe primarul Chişinăului, antiromânul Ion Ceban. Asta fac, din păcate, cei care au pe mână banii noştri. Niciun leu pentru guvernul de la Chişinău, după cum tot un adevăr pe care trebuie să îl spunem este că s-au alocat prea multe fonduri pentru refugiaţii care au venit din Ucraina”, a spus George Simion la Alba Iulia, potrivit Agerpres.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare