Președintele Sindicatului Polițiștilor, Dumitru Coarnă, candidează susținut de PSD

Președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din MAI, Dumitru Coarnă, va deschide lista PSD Călărași pentru Camera Deputaților, potrivit bugetul.ro.

Dumitru Coarnă a confirmat, pentru Bugetul.ro, candidatura sa cu listele PSD, precizând că marți o să fie validată candidatura sa, potrivit bugetul.ro.

„Da, așa este. Însă, marți va fi rezultatul final, când vor fi validate candidaturile la centru. Așa este, organizația PSD Călărași m-a votat în unanimitate, inițial, să candidez pentru Senat, locul 1. Ieri s-a discutat în ședință extinsă, la Parlament, cu toate organizațiile județene. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță, a citit lista cu mine, pe locul 1 la Senat. Ulterior, am avut o întâlnire cu domnul președinte Iliuță și l-am rugat să merg la locul 1 pentru Camera Deputaților, pentru că este Cameră decizională, de multe ori, în legile organice. Așadar, dosarul meu este depus pentru Camera Deputaților. Cu mențiunea că marți se va decide, vor fi validate, la sediul central PSD, toate candidaturile”, a declarat, pentru Bugetul.ro, Dumitru Coarnă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare