Președintele TNL Gorj, Robert Rădutoiu, reacție după schimbarea prefectului: Marcel Iacobescu a fost de departe unul dintre cei mai buni prefecți ai județului, iar prin decizia lor, “liderii” de la centru își bat joc de membrii PNL din Gorj

Președintele TNL Gorj, Robert Rădutoiu a avut joi o reacție după schimbarea prefectului, el afirmând că organizația traversează o perioadă dificilă. El arată că Marcel Iacobescu a fost de departe unul dintre cei mai buni prefecți ai județului Gorj, iar prin decizia lor, “liderii” de la centru își bat joc de membrii PNL din Gorj.

”Traversăm o perioadă dificilă în organizația județeană a PNL Gorj, când membrii sunt puși în fața unor situații despre care nu au fost întrebați și cu care nu sunt de acord. Așa cum este numirea noului prefect. Este o numire înaintată de către președintele interimar la propunerea unei persoane care este membru al unui alt partid, iar colegii nici nu au fost întrebați, scrie președintele TNL Gorj, Robert Rădutoiu.

El mai afirmă: ”Eu cred că Marcel Iacobescu a fost de departe unul dintre cei mai buni prefecți ai județului Gorj, iar prin decizia lor, “liderii” de la centru își bat joc de membrii PNL din Gorj”.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare