Președintele USR cere demisia ministrului Boloș pentru „tentativa de furt din Pilonul 2”

Președintele USR, Cătălin Drulă, cere demisia ministrului PNL de Finanțe, Marcel Boloș, pe care îl acuză că „acoperă o tentativă gravă de furt din Pilonul 2 de pensii” pe care un secretar de stat din ministerul său a încercat să o facă în aceste zile.

Amendamentul care propunea naționalizarea banilor din Pilonul 2 de pensii a fost scris de un secretar de stat din Ministerul Finanțelor, iar Marcel Boloș este direct responsabil de ceea ce se întâmplă în ministerul pe care îl conduce, indiferent de scuzele pe care le invocă, spune Drulă.

În plus, premierul Marcel Ciolacu trebuie să semneze chiar astăzi demiterea secretarului de stat PSD care a inițiat amendamentul de naționalizare a fondurilor din Pilonul 2 de pensii.

Marcel cu Marcel nici măcar nu pot să își coordoneze minciunile. Marți la prânz, Marcel Ciolacu spunea că niciodată în coaliție nu au vorbit despre un amendament la Pilonul 2 de pensii, iar marți seara, ministrul Marcel Boloș spunea că s-a discutat în urmă cu o lună. Realitatea e următoarea: PSD și PNL nu știu decât să taxeze și să fure. Și, când nu mai rămâne de taxat, vin după banii de pensii ai românilor. Au vrut să ia din banii de pensie a peste 8 milioane de români, cotizanți la Pilonul II de pensii, totul pentru a avea baronii lui Ciolacu bani mai mulți cu care să-și umple portbagajele”, spune Cătălin Drulă.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare