Presura(deputat PSD Dolj) – reacție VIRULENTĂ la adresa lui Cîțu: Craiova a primit ZERO LEI, per total în Dolj cele mai mari sume au fost date primarilor PNL

Presura

Bătaia de joc la adresa cetățenilor continuă. Cîțu a decis că dacă nu trăim într-o comunitate condusă de un liberal nu avem decât dreptul să suferim de frig, sărăcie și foame. 80% din banii pentru administrația locală au fost alocați către localitățile cu primari PNL. Municipiul Craiova a primit ZERO LEI, per total în Dolj cele mai mari sume au fost date primarilor PNL., reacționează deputatul PSD de Dolj, Alexandra Presura, printr-o postare pe facebook.

  • Presura: Premierul DEMIS, Cîțu, și-a plătit astfel datoria față de primarii PNL care l-au votat la congres, fara nici o teamă că alocarea preferențială, fără criterii, este o faptă penală.

Parlamentarul social-democrat mai spune că nu e de mirare cum a împărțit banii din fondul de rezervă, ”pentru că PREMIERUL DEMIS Cîțu are experiență internațională în fapte penale.”, aluzie la scandalul din SUA în care a fost implicat Florin Cîțu.

”Mita electorală era urgentă și pentru ca DEMISUL Cîțu să-și asigure susținerea primarilor și a conducerii PNL pentru o nouă nominalizare la funcția de premier.

Dacă va fi așa, urgia care s-a abătut asupra românilor în cele 9 luni ale Guvernului Cîțu va continua.

PSD le va face plângere penală tuturor demnitarilor implicați în avizarea și aprobarea hotărârii de guvern de alocare discreționară a banilor către primării, din Fondul de rezervă.

Niciodată, până în prezent, nu au fost condamnați cetățenii vreunei localități pentru modul în care au votat.”, a mai spus Presura pe facebook.

  • ”P.S: Așa arată alocările guvernului Câțu, bătaie de joc la adresa cetățenilor județului Dolj!”, a încheiat deputatul social-democrat, în postarea de pe facebook.