Prima ședință a Biroului Permanent Național provizoriu al PRO România

   Astăzi, 07 iunie 2017, a avut loc prima întâlnire a liderilor din teritoriu în vederea constituirii Biroului Executiv Naţional provizoriu al PRO România. Temele de pe ordinea de zi au inclus măsuri organizatorice cu privire la funcționarea partidului, discuţii cu privire la organizarea departamentelor de specialitate şi nominalizarea de membrilor care vor face parte din aceste departamente. De asemenea, a fost stabilit calendarului de acţiuni pentru perioada iunie-august 2017, în vederea constitutirii filialelor judeţene ale PRO Romania si consultărilor cu diferite categorii socio-profesionale la nivel naţional.

La şedinţa Biroului Executiv Naţional a fost propusă si validată susţinerea un proiect de lege privind modificarea şi completarea Regulamentului activităţilor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. Prin acest proiect de lege PRO Romania propune introducerea audierii miniștrilor, pe lângă comisiile permanente ale celor două Camere al căror obiect de activitate corespunde sferei de competenţă a viitorului ministru, și în Comisia de Politică Externă și în Comisia de Afaceri Europene şi sustine introducerea mecanism de audiere pentru Secretarii de Stat care fac parte din corpul ministerelor.

 

 

Acest document va fi supus spre dezbatere publicului în zilele următoare şi introdus la proiect de lege la Camera Deputaţilor.

La eveniment au participat parlamentarii PRO România: Daniel CONSTANTIN, Sorin CÎMPEANU, Eugen DURBACĂ, Damian FLOREA şi Mircea BANIAS, precum şi coordonatorii filialelor judeţene din ţară. Aceştia au făcut solicitări colegilor din teritoriu în privinţa sesizării propunerilor şi proiectelor legislative care pot răspunde într-o manieră cât mai largă aşteptărilor cetăţenilor.

ecopolitic.ro

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare