sâmbătă, ianuarie 22, 2022

Primăria Capitalei: Peste 270 de persoane fără adăpost au fost vaccinate anti-COVID

Primăria Capitalei informează miercuri că, până în prezent, în centrele sale au fost imunizate 271 de persoane adulte fără adăpost care nu mai deţin acte de identitate, potrivit Agerpres.

Dintre acestea, 46 au fost imunizate în cursul zilei de marţi.

Potrivit unui comunicat al PMB, pe 1 februarie, între orele 13,00 – 17,00, oamenii străzii se vor putea vaccina în următoarele centre aparţinând Asociaţiei Carusel:
* Centrul Comunitar Griviţa – Cişmigiu, str. Sfântul Constantin nr. 8, sector 1;
* Centrul Comunitar ILO – Ferentari, strada Soldat Tunsu Petre, nr. 23A, sector 5.

În cursul zilei de 11 ianuarie, la cele două centre au fost vaccinate 46 de persoane fără adăpost. Poliţiştii locali au supravegheat activitatea de imunizare şi, prin intermediul dispeceratului operativ integrat, au stabilit identitatea persoanelor defavorizate ce doreau să se vaccineze dar nu deţineau acte doveditoare.

Pe 29 decembrie 2021, Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti a mai organizat o sesiune de vaccinare pentru persoanele fără adăpost, la Centrul social din Şoseaua Viilor, unde s-au imunizat 24 de oameni ai străzii. Campania DGASMB se va relua în data de 19 februarie tot la Centrul social din Şoseaua Viilor.

Conform informaţiilor deţinute de DGASMB, în Bucureşti sunt 822 de persoane fără adăpost, iar în centrele PMB destinate acestora au fost imunizate 271 de persoane.

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner