Primarul Piedone: O unitate mobilă a fundației „Renașterea” este parcată în parcul Sebastian, din Sectorul 5, și oferă teste GRATUITE Babeș Papanicolau!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone anunță că o unitate mobilă a fundației „Renașterea” este parcată în parcul Sebastian, din Sectorul 5, și oferă teste GRATUITE Babeș Papanicolau!
  • ”Sărut mâna, distinse doamne!
  • Acest mesaj este despre dumneavoastră, despre familie, despre comunitate, despre speranță și mai ales despre… sănătate!

Trăim vremuri pline de stres, mai mereu ne punem grijile pe primul plan și… uităm de noi! Uităm de noi și… deloc nu este bine!

Poate și de aceea, sunt destule boli prin lumea largă și-n comunitate… vedem prea des fețe îngândurate…

Există însă în jurul nostru și oameni speciali, dispuși să ajute permanent și necondiționat!

  • Astăzi, am cunoscut un om special: doamna Mihaela Geoana, președintele Fundației Renasterea! Un om deosebit, care coordonează un proiect vital pentru doamnele României: testarea gratuită Babeș Papanicolau, în unitatea mobilă „Renașterea”, pentru prevenirea cancerului de col uterin!

De astăzi, această unitate mobilă a fundației „Renașterea” este parcată în parcul Sebastian, din Sectorul 5, și oferă teste GRATUITE Babeș Papanicolau!

Distinse doamne, mergeți în parcul Sebastian și… măcar stați puțin de vorbă cu echipa aceasta minunată de oameni buni și cu colegii de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 5.

Sănătatea este tot ceea ce contează!

Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, spune Piedone.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare