marți, august 9, 2022

Primarul Sectorului 2: Mă îngrozesc/Nu mai putem băga gunoiul sub preş

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a declarat, sâmbătă, că este îngrozit de fiecare dată când vizitează lucrările de ecologizare a lacurilor, afirmând că în lac ”s-a aruncat cu duba”.

”De câte ori vizitez lucrările de ecologizare a salbei de lacuri mă îngrozesc, dar mă şi încăpăţânez să continuăm. Nu înţeleg câtă nepăsare (ca să nu zic altfel) trebuie să ai ca să arunci aşa în neştire gunoi în lac. Nu înţeleg cum le-a dat prin cap să transforme bădărănia în afacere. Nu înţeleg cum naiba “foştii” s-au făcut că plouă în timp ce sectorul pe care îl conduceau devenea o bombă ecologică”, a scris Radu Mihaiu, pe Facebook, afirmând că oamenii au aruncat gunoiul ”cu duba” în lac.

Edilul a spus că lacurile vor fi ecologizate ”până la capăt”.

”Vom duce ecologizarea lacurilor până la capăt. Indiferent cât efort va necesita, ne vom asigura că scoatem tot gunoiul din lacurile din sector.  Sper că măcar acum, după ce răul a fost făcut şi tragem ponoasele împreună, să înţelegem. Să înţelegem că gunoiul nu se poate băga sub preş la nesfârşit. Să înţelegem că doi lei economisiţi ieri ne costă mai mult azi. Şi că pe cei mici ai noştri mult mai mult mâine. Să înţelegem că dacă ne furăm căciula singuri rămânem fără ea”, a adăugat edilul, cerându-le locuitorilor să nu mai arunce gunoiul la întâmplare.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner