miercuri, septembrie 28, 2022

Principele Radu, la evenimentul „Royal Afternoon” consacrat legăturilor economice româneşti

Principele Radu a participat, joi seară, la evenimentul „Royal Afternoon” consacrat legăturilor economice româneşti, organizat, pentru al doilea an consecutiv, de compania RSM România, specializată în servicii de audit, taxe şi consultanţă, a informat Familia Regală a României, într-o postare pe Facebook.

La eveniment au participat reprezentanţi ai Camerei de Comerţ Româno-Britanice, ai Camerei de Comerţ România-Ţările de Jos şi ai Camerei de Comerţ Belgia-Luxemburg-România-Moldova.

Principele Radu a fost invitat la reuniune de Dan Schwartz, managing partner şi cofondator al companiei româneşti care face parte din reţeaua mondială RSM, cu birouri în 120 de ţări ale lumii, a precizat sursa citată.

Cu concursul Fundaţiei Regale Margareta a României, seara s-a bucurat de participarea a patru tineri muzicieni, bursieri ai Programului Naţional „Tinere Talente”.

Potrivit Casei Regale, cele şase vizite externe pe care Asociaţia Casa Majestăţii Sale le organizează anual pentru Custodele Coroanei şi Principele Radu includ, de fiecare dată, o componentă economică, atât pentru intensificarea investiţiilor şi a schimburilor comerciale dintre România şi ţări ale lumii, cât şi pentru consolidarea şi punerea pe hartă, în ţări ale UE, a comunităţilor locale româneşti.

Sursa: AGERPRES

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Campanii publicitare
    sales banner