vineri, mai 20, 2022

Protest al taximetriştilor în faţa Guvernului

Sute de taximetrişti protestează miercuri în Piaţa Victoriei, zona din faţa Guvernului fiind blocată.

  • Şoferii sunt nemulţumiţi de lipsa de reacţie a Executivului faţă de cerinţele transportatorilor care îşi desfăşoară activitatea legal.

Potrivit protestatarilor, în România, sunt 100 de mii de persoane care funcţionează ilegal şi cer o reglementare mai clară.

  • „Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România reia protestele de stradă, împotriva lipsei de reacţie a Guvernului faţă de cerinţele transportatorilor autorizaţi care îşi desfăşoară activitatea legal”, se menţionează într-un comunicat al COTAR, citat de antena3.ro.

Preşedintele COTAR, Vasile Ştefănescu, a declarat că mitingul transportatorilor nu este unul politic, ci intenţionează să atragă încă o dată atenţia Guvernului României că trebuia să scoată din Legea Taximetriei sintagma ‘în mod repetat’, introdusă în 2015 de fostul ministru al Transporturilor, Lucian Şova.

Ei ameninţă cu un miting de amploare în perioada 27-28 februarie, dacă nici de această dată nu se va rezolva problema semnalată de transportatorii autorizaţi de persoane, când vor bloca Bucureştiul autocare, microbuze şi taxiuri din întreaga ţară.

 

 

spot_img
Campanii publicitare
    sales banner