PSD, după ce ministrul Vela, candidat la locale, a ieșit în conferință de presă: Legea nu există pentru Vela! Toate acţiunile sale vor viza vicierea rezultatului scrutinului

PSD a reacţionat, sâmbătă, după ce ministrul de Interne Marcel Vela, candidat la alegerile locale, a anunţat într-o declaraţie de presă măsuri pentru buna desfăşurare a alegerilor de duminică, deși regulile interzic candidaților să aibă apariții publice după ce campania electorală s-a încheiat.

”Legea nu există pentru Vela! Când stai prea mult cu interlopii, începi să ai aceleaşi obiceiuri! Ministrul de Interne trebuia să fie primul care veghează la respectarea legii în privinţa organizării alegerilor locale de mâine! Vela este însă primul care o încalcă! Până ieri, când era întrebat, Vela spunea că este candidat la Caraş-Severin şi la Caransebeş şi că, din acest motiv, s-a şi suspendat de la conducerea Comisiei Tehnice pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor locale. Astăzi, Vela iese şi ne vorbeşte cu mult tupeu şi nesimţire tocmai de alegeri!!!!”, a scris PSD, pe Facebook.

PSD reclamă că de 10 luni, alegerile şi hoţia au fost singurele preocupări ale PNL.

”Este clar că toate acţiunile lui Marcel Vela vor viza vicierea rezultatului alegerilor de mâine! Dar tot mâine românii le vor da o lecţie pe care să o ţină minte!”, se arată în finalul postării.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare