PSD: Iohannis flutură din nou subiectul vaccinării… simbolice!

Pentru a deturna atenția de la circul împărțelii funcțiilor din CDR 2.0, președintele Iohannis flutură din nou subiectul vaccinării, la fel cum a făcut și în campania electorală, consideră social-democrații.

„Numai că, pentru România, milionul de doze de vaccin pe care Iohannis și Orban le promiteau înainte de alegeri s-au transformat brusc în 10.000 de doze. Pentru o vaccinare ”simbolică”.  În încercarea de a acoperi minciuna din campania electorală, Iohannis le livrează românilor o altă gogomănie – toate țările vor primi o primă tranșă ”simbolică” de vaccinuri – demontată de premierul Franței, care a prezentat în fața Parlamentului detaliile complete ale campaniei de vaccinare: într-o primă fază, 1 milion de francezi vor putea fi vaccinați, începând cu 21 decembrie.„, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Potrivit social democraților, „România normală„ a devenit o țară neguvernată pentru că o gașcă de politruci care au pierdut alegerile se luptă pentru funcții, nu pentru a scoate țara din criză„.

SHARE

URMĂREȘTE-NE PE

Campanii publicitare
    sales banner

Articole Similare